Havnestreger

KUFFERT FILM

Langegade 2

DK-5300 Kerteminde

I "Havnestreger 6 - Hvor godtfolk er..." går en gruppe kert'mindere i aktion for at skabe sig en ny oase på havnen i Kerteminde.

En jollehavnen har længe været på ønskelisten, og den er også omfattet af lokalplanen: Men først nu er alle tilladelser kommet i hus, alle tegninger blevet færdige og alle penge blevet fundet, så byggeriet kan gå igang.

"Hvor godtfolk er..." følger arbjdet med jollehavnen fra den stiftende generalforsamling i februar 2010 og frem til klipningen af den røde snor  ved den officielle ågningsdag 7. maj 2011. 


Havnestreger 7 "Et nyt ansigt"  handler om Kerteminde Havns Renæssancehavn, og følger renoveringen tæt... lige fra startskudet.

 

"HAVNESTREGER"

er en stribe portrætfilm om Kerteminde. Om byen, om området, om Kert'minderne... og især om Havnen.


Filmene produceres af Kuffert Film i samarbejde med Kerteminde Kommune, og ved  hjælp af fonde og sponsorer.


Filmene kan også lånes på Kertemindes biblioteker.

Havnestreger 1 "At vælge en vision" er det første af en række film-portrætter om realiseringen af Kerteminde Kommunes store havneudviklingsprojekt på havnen i Kerteminde.

Kåringen af vinder-projektet i Kerteminde Sejlklub. Og hvem bedre til at komme med det bedste forslag, end en arkitekt fra ... Kerteminde?

600 års historie fornægter sig ikke: Havet har trukket sine megetmarkante spor i Amanda's gamle by...

Det første håndgribelige bevis på, at fiskeri-erhvervet ikke er dødsdømt i Kerteminde: På havnen opføreset splinternyt isværk!


Ideen opstår i 2007, da Mico Eggert falder over nogle meget gamle S/H-film. Optagelserne er fra 1953, og omhandler renoveringen af Langebro. Dagen efter filmer han nogle af de samme steder for at sammenligne ... og så er grundstenen lagt.


"Og hvem ved ... måske falder nogen om 50 år over mine optagelser og går ud og gør det samme...?"

Mico Eggert, instruktør

Copyright 2012 © All Rights Reserved